Hrvatsko „plemstvo“ predvođeno HDZ BiH zasjenilo 23. obljetnicu vojno redarstvene operacije Maestral u Jajcu

Hrvatsko „plemstvo“ predvođeno HDZ BiH zasjenilo 23. obljetnicu  vojno redarstvene operacije Maestral u Jajcu

Čast i zadovoljstvo nam je biti dio obilježavanja 23. obljetnice vojno redarstvene operacije Maestral u Jajcu i kao sudionici vojno redarstvene operacije `95 godine i kao jedan od najvažnijih političkih subjekata Hrvata u Bosni i Hercegovini. Hrvatsko pokret za Središnju Bosnu (HDZ1990, HSP BiH, HS) i Hrvatsko zajedništvo (HDZ1990, HSP BiH, HNL)
Čestitamo svim sudionicima ove briljantne operacije kojom je prije 23. godine iznimnim zalaganjem Hrvatske vojske i Hrvatskog vijeća obrane napokon i naš kraljevski grad Jajce bio oslobođen.

Međutim, gotovo je postala praksa da predstavnici Hrvata predvođeni HDZ BiH ove i ovakve obljetnice redovito zasjenjuju demonstriranjem sile veće nego je ona bila i `95. godine tražeći da budu u prvom planu, prvim redovima, počašćeni pljeskom, te da prvi polažu vijence, valjda smatrajući sebe zaslužnijim i od poginulih branitelja.

Stoga, čestitamo HDZ-ovoj „plemićkoj sviti“ u Kraljevskog gradu predvođenoj Draganom Čovićem, Božom Ljubićem, Borjanom Krišto, Marinkom Čavarom, Lidijom Bradarom, Barišom Čolakom i drugim dužnosnicima na oslobađanju Jajca. Jer po svemu viđenom, očito da su oni oslobodili Jajce s obzirom na sve privilegije koje su iskoristili za bahata naslikavanja a sve u promidžbene svrhe u predstojećoj izbornoj kampanji.
U dobro osmišljenom scenariju i režiji, navedena svita zanemarila je pri tom i prvenstvo polaganja vijenaca udruga stradalnika Domovinskog rata te zaposjela prve crkvene redove stavljajući u drugi plan one najzaslužnije, branitelje i obitelji poginulih.

Nek` vam je na čast „gospodo“.
Mogli ste barem jedan dan dati pravim junacima da ga proslave!