Ispiranje hrvatskih mozgova u režiji HDZ BiH, potpora Hrvata HDZ-u BiH LAŽNA!!!

Ispiranje hrvatskih mozgova u režiji HDZ BiH, potpora Hrvata HDZ-u BiH LAŽNA!!!

Za rektora Tomića 116,57 % je 100 %!!!

Iako su prije četiri godine u svojim anketama HDZ BiH i Zoran Tomić, HDZ-u 1990 umanjivali uspjeh za 50% (što su na kraju pokazali i rezultati), obzirom na potrebe hrvatskog bića (čitaj HDZ-ovih kandidata i njihove potrebe za poslom na „državnim jaslama“) evo i ovih dana, pred Opće izbore 2018. godine izlazi velika anketa Istraživačkog centra Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru (čitaj Zoran Tomić & HDZ BiH) u kojemu HDZ BiH i stranke HNS-a te Dragan Čović imaju potporu od 80 % Hrvata. Anketa je provedena na područjima gdje žive Hrvati. Možda je studentima poštovani profesor trebao objasniti da anketu ne provode na temelju spiska članova HDZ -a već da to urade na temelju slučajnog odabira, al ajde.

Na isti način spinovima su kadrovi HDZ BiH i 2014. godine nastojali frizirati rezultate ankete.
Koje su kvalitete i vjerodostojnosti njihove ankete i istraživanje uzeti ćemo za primjer 2014. godinu u kojemu je Zoran Tomić (Rektor) i njegov Istraživački centar davali HDZ BiH 80% potpore Hrvata. Nakon izbora, rezultati su pokazali potopno drukčiju sliku od onog što je Zoran Tomić „skuhao“ u „svojoj kuhinji“:

Kako to radi HDZ BiH u suradnji sa Zoranom Tomićem i Istraživačkim centrom Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru iz 2014. godine pokazati ćemo na OGROMNIM PROMAŠAJIMA I ODSTUPANJIMA U SKLADU SA IZBORNIM REZULTATIMA.

Prema anketi Istraživačkog centra Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru provedene 2014. godine, HDZ BiH i stranke HNS -a će u 5 županija osvojiti preko 80 % hrvatskih glasova, dok je drugi HDZ 1990 sa 10,8 %, a zatim slijede HSP BiH i Republikanska stranka.

Na osnovu realnih podataka ostvarenih izbornih rezultata (podaci preuzeti sa stranice izbori.ba) te kriterija Istraživačkog centra Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru da se radi o pet županija i glasovima Hrvata, u ovih pet Županija HDZ BiH je ostvario 91 082 glasa ili 63,00 % glasova Hrvata dok je HDZ 1990 koja je samostalno izašla na izbore osvojila 31 145 glasova ili 21,68 % hrvatskih glasova. Ukupno sve hrvatske stranke, bez HDZ BiH i stranaka iz HNS-a, 52 513 glasova ili 36,57 %. Ako na broj Tomićevih predviđanja od 80,00 % za HDZ BiH i HNS dodamo ovih 36,57 % pitamo se kako je moguće da je glasovalo 116,57 % Hrvata?
Toliko o vjerodostojnosti i stručnosti i Istraživačkog centra Filozofskog fakulteta u Mostaru i velikog HDZ-ovca Zorana Tomića.
Dakle, Istraživački centar Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru pod nadzorom dekana Tomića, „slučajno“ je anketama promašio za 50 % rezultata HDZ 1990, a te ostvarene rezultate pridodavao HDZ BiH.

Ovako izgleda 80 % potpora HDZ BiH. Snimljeno u Busovači, rujan 2018. godine.

Rezultati ostvareni na Općim izborima 2014. godine!

Dakle, Istraživački centar Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru pod nadzorom dekana Tomića, „slučajno“ je anketama promašio za 50 % rezultata HDZ 1990, a te ostvarene rezultate pridodavao HDZ BiH.

U Posavini Istraživački centar Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru HDZ-u 1990 smanjio u anketama za sva puta rezultate, a predvidio gotovo duplo više HDZ BiH.

Prema Tomičevim anketama i istraživanju javnog mijenja u 2014. godini npr. u Posavskoj županiji HDZ BiH ima „najslabiji“ rejting i tamo će HDZ BiH i HNS osvojiti svega 78,00 % hrvatskih glasova dok će HDZ 1990 osvojiti 13,4 % hrvatskih glasova.
Obzirom da je (glasovi četiri vodeće stranke sa hrvatskim predznakom) glasovalo ukupno 12 537 glasača prema Tomiću i Institutu HDZ BiH je trebao osvojiti 9779 glasova, HDZ 1990 osvojiti 1635 glasa, HSP BiH osvojiti 377 glasa itd.
Prema rezultatima sa općih izbora stanje je bilo potpuno drukčije: HDZ BiH – 5681 glas, HDZ 1990 – 5123 glasa, HSP BiH – 660 glasa.

Rezultati izbora Posavska Županija:
Ankete prema Tomiću i Istraživačkom centru Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru

SVI OVI PODACI ZAPRAVO UKAZUJU ONO ŠTO ŽELIMO DA ČITATALJI I SAMI ZAKLJUČE:
Da rezultati anketa koje provodi Istraživački centar Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru NISU VJERODOSTOJNI I DA SE RADE PREMA NARUDŽBI HDZ BiH.

Isti je slučaj i u drugim Županijama:
Npr: Županija Središnja Bosna, tamo gdje su najmanje pogriješili:
Istraživački centar Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru predviđa prema „vjerodostojnim“ anketama: HDZ BiH 81,7 % ili 29 580 glasova, HDZ 1990 13,7 ili 4960 glasova i tako dalje.
Rezultati općih izbora 2014: HDZ BiH 69,5 % ili 25 213, HDZ 1990 20,7 % ili 7492 hrvatskih glasova.

„Istraživanja“ Zorana Tomića i kompanjona iz HDZ-a u potpunoj je funkciji „ispiranja mozgova“ svojim glasačima do kojih im očito i nije stalo te pokušaj spina kao što je to Sanader uradio HSP-u Hrvatske kada su lažiranim anketama HSP-u davali potporu birača ispod izbornog praga gdje je desno orijentirano izborno tijelo od straha da ne „baca“ svoje glasove i da mrski „SDP“ ne pobijedi, davalo potporu HDZ-u.
Profesore, mi uopće ne sporimo Vaše znanje, ali da pod utjecajem jedne stranke radite mrlje na Vašoj karijeri koje će Vas pratiti cijeli život, ili da sa takvim stupnjem obrazovanja slušate stranačke gospodare sa kupljenom diplomom i na temelju njihovih uputa lažirate rezultate, to je zaista u nemanju ruku nemoralan čin radi kojega se u normalnim zemljama daje i ostavka sa tako uglednog položaja.
Također, pitamo se: kako nam to učite studente?

Ovo je dno dna onoga što bi trebalo biti simbol za moral, čestitost i obrazovanje budućih generacija. Naš – hrvatski uzor (Sveučilište u Mostaru) zapravo je postao zarobljenik jednog čovjeka i politike HDZ BiH. Kako odgajamo mlade naraštaje? Na laži, na friziranju podataka, na savijanju kičme u njihovim najmlađim danima, kada su puni ideja i želje za boljim. Što naše Sveučilište kaže ovakvim radnjama: varajte dragi studenti jer prevarama će te uspjeti a ne znanjem?
Ne mislite li da je Vaša politika uzrok pada interesa za Vašim Sveučilištem?
Napravite anketu oko toga profesore!!!