HDZ 1990 Travnik – poruka za lokalne izbore

Poštovane sugrađanke i sugrađani općine Travnik,

svjesni situacije u kojoj živimo, na naredne lokalne izbore izlazimo sa istim osjećajem kao i vi.

Sama činjenica da živimo u duboko podijeljenoj, korumpiranoj i neuređenoj državi gdje je gotovo pola stanovništva u našoj domovini na granici siromaštva, sa gotovo najnižim bruto društvenim proizvodom u Europi, sa najvišim stupnjem korupcije, sa najvećim procentom nezaposlenih u regiji i sa najvećim odlivom mladih, posebno kvalificiranih radnika i stručnjaka jasno nam je da je optimizam građana poljuljan kao nikada do sada i da je teško povjerovati da je bolje sutra moguće.

⁉️Zašto je to tako i koji su razlozi da sa svim društvenim, gospodarskim, prirodnim i kulturnim resursima sa kojima raspolažemo i dalje živimo loše, po standardima EU gotovo na granici siromaštva, i sami ste svjesni!!!

I u ovom izbornom ciklusu obećavati će vam se sve i svašta. Predvodnici tih obećanja biti će ljudi i stranke koje su obnašale vlast ili bile dijelom vlasti u proteke dvije decenije. Obećavati će vam se bolji standard, bolje plaće, nove investicije, potpore i sl., jer eto baš sada, pred izbore, napokon imaju rješenje za trenutnu situaciju i izlazak iz krize koju su sami proizveli.

➡️Na vama je da im opet vjerujete ili da sudjelujete u promjenama!

Iznimno je važno da shvatite da vašim glasovanjem preuzimate jednaku odgovornost kao i politike koje ćete dovesti na vlast i koje će upravljati najvažnijim procesima u narednim godinama.

➡️ ❌ ZA NEODGOVORNOST VIŠE NEMA OPRAVDANJA!!!

📈Na ove lokalne izbore, HDZ 1990 Travnik izlazi samostalno sa svojom listom za Općinsko vijeće Travnik koja je sastavljena od vaših sugrađana koji su se u svom dosadašnjem radu, djelovanjem u zajednici i društvenoj odgovornosti dokazali svoju vjerodostojnost i namjere.

Da bi netko bio dobar i produktivan općinski vijećnik on mora: 📖 ZNATI, 🏋️HTJETI, 👨‍⚕️ŽELJETI raditi za opće dobro i svoju zajednicu. Ako jedan od ovih uvjeta nije ispunjen tada općinski vijećnik ne zadovoljava interes zajednice već u svoj osobni interes.

NA OVIM IZBORIMA PREPOZNAJTE ONE KOJI ZNAJU, HOĆE, ŽELE I MOGU STVORITI JAČU I BOLJU ZAJEDNICU U KOJOJ ŽIVIMO!!!

Sa prioritetima PROGRAMA HDZ 1990 TRAVNIK ćemo vas detaljnije upoznati tijekom izborne kampanje u narednom periodu, a koji obuhvaćaju: GOSPODARSTVO, ADMINISTRATIVNI USTROJ, TURIZAM, DEMOGRAFSKU OBNOVU, ŽIVOTNU SREEDINU I OKOLIŠ; POLJOPRIVREDU; KULTURU, SPORT I REKREACIJU;  ZDRAVSTVO I SOCIJALNU SKRB;  KOMUNALNU INFRASTRUKTURA I UČINKOVITU OPĆINSKU ADMINISTRACIJU  kroz projekt e – građanin.