HDZ 1990 Travnik: potpora gosp. Goranu Pejakoviću za načelnika Općine Travnik

HDZ 1990 Travnik: potpora gosp. Goranu Pejakoviću za načelnika Općine Travnik

Poštovani sugrađani,

izbor načelnika Općine Travnik je jedna od najvažnijih odluka koju ćemo svi zajedno uskoro donijeti za naredne četiri godine. Uloga načelnika jedne općine je izuzetno važna funkcija koja može odrediti i usmjeriti razvoj općine u bližoj i daljoj budućnosti. Izborom stručne osobe koja se uspjela dokazati u svom dosadašnjem profesionalnom radu možemo svi zajedno biti na dobitku.

Temeljem izbornih programa koje su prezentirali svi kandidati za općinskog načelnika Općine Travnik, njihovih referenci, dosadašnjih uspjeha u realizaciji programa i projekata, njihove stručne spreme,  spremnosti za promjene i usklađenosti sa ciljevima i programom HDZ 1990 Travnik:

Općinski odbor HDZ 1990 Travnik je odlučio da na narednim Lokalnim izborima podrži kandidaturu gosp. Gorana Pejakovića, te sukladno tome pozivamo sve članove i simpatizere HDZ 1990 Travnik kao i ostale građane općine Travnik da na narednim lokalnim izborima podrže gosp. Gorana Pejakovića za načelnika Općine Travnik

Iako su i ostali kandidati za poziciju općinskog načelnika veoma kompetentne i stručne osobe, sa sigurno dobrim i poštenim namjerama, gosp. Pejaković je po našem mišljenju do sada ostavio daleko najbolji dojam i ponudio program koji je inovativan, usklađen sa programskim ciljevima HDZ 1990 Travnik i u skladu sa svim mjerilima modernog upravljanja lokalnom zajednicom.

Želimo zamoliti sve građane općine Travnik da na narednim izborima ne glasuju po principu „popisa stanovništva“ i za „svoje“ već da detaljno prouče što svaki kandidat za načelnika svojim programom nudi, prezentira kao i koje su njegove stručne kompetencije, te da na temelju tog iskažu svoje povjerenje ili nepovjerenje, jer od toga ovisi stupanj razvitka i naše budućnost u općini Travnik.

Ovom prigodom želimo se zahvaliti dosadašnjem načelniku Općine Travnik, gosp. Admiru Hadžiemriću na kvalitetnoj suradnji u proteklom mandatu i zahvaliti mu na njegovom angažmanu u razvoju općine Travnik u mandatu koji je obavljao.

OO HDZ 1990 Travnik